Preţ Electrolux EDC2086GW3
Dacă te-ai gândit că a venit timpul să îţi cumperi un uscător de rufe, atunci ar trebui să ai în vedere un produs românesc de marcă care nu costă foarte mult dar prezintă calitate. Uscătorul de rufe Electrolux EDC2086GW3 nu este de dimensiuni foarte mari, acestea fiind de 85x60x60 cm şi poate fi încadrat în spaţiul unei bucătării sau unei băi cu mare uşurinţă, dimensiunile fiind asemănătoare cu cele ale maşinii de spălat rufe.
Uscarea se face prin condensare, acest lucru însemnând că apa colectată este depozitată într-un recipient special care necesită golire şi nu necesită un montaj de evacuare special. Dispozitivul de colectare a apei se află în locul similar sertarului de la maşina de spălat, şi poate fi scos cu uşurinţă pentru a fi golit şi curăţat. Pe mijloc are dispus rotorul pentru programe, iar în dreapta display-ul LCD cu comenzile pentru funcţii suplimentare. Filtrul pentru scame poate fi scos foarte uşor pentru a fi curăţat.
Capacitatea de încărcare a rufelor este destul de mare permiţând uscarea unei cantităţi mari de rufe. Uscătorul este destul de performant, deţinând un număr destul de mare de programe de uscare, fiind de un real ajutor în gospodărie, mai ales pentru persoanele care au copii şi care spală foarte des.
Review Electrolux EDC2086GW3
Electrolux EDC2086GW3 este un uscător de rufe care are o capacitate de încărcare de 8 kg de rufe, ce este acţionat prin intermediului unui rotor şi a unor butoane ce sunt amplasate pe panoul de control. Modul de încărcare a rufelor se face frontal, făcând astfel uşoară introducerea rufelor în cuva de uscare. Uscătorul de rufe Electrolux EDC2086GW3 este construit de un producător autohton foarte respectabil, acest produs fiind proiectat pentru a oferi confort şi performanţă la un preţ destul de accesibil.
Uscarea se produce prin sistemul de condensare, fiind eficient energetic, uscarea fiind realizată cu ajutorul unui senzor de uscare. Programele oferite pentru uscarea rufelor sunt în număr de 14, printre acestea numărându-se programul Bumbac, Sintetice şi Uşor de călcat. Printre cele 14 programe accesibile, uscătorul de rufe Electrolux EDC2086GW3 mai deţine o funcţie de programare întârziată care permite setarea unei ore preferate de pornire a programului de uscare.
Capacitatea înscrisă până la 8 kg de rufe, este mai mult decât ambiţioasă, manualul sugerând încărcarea tamburului la maxim cu rezultate excelente. Tamburul în sine este destul de spaţios fiind accesat prin deschiderea hubloului de dimensiuni mari. Ca şi aspect, Electrolux EDC2086GW3 arată bine cu carcasa sa albă şi hubloul mare cu geam transparent, prin care se poate viziona tot procesul de uscare.
Primind certificare Woolmark Silver, acest uscător de rufe oferă un tratament special ţesăturilor din lână şi caşmir, uscând rufele cu mare delicateţe pentru a evita deteriorarea. Selectorul de mărime potrivită este aşezat central pe panoul de control putând fi accesat cu mare uşurinţă, alături de ecranul LCD, care oferă informaţii despre procesul de uscare, precum şi fazele cheie ale ciclului de uscare.
Părerea noastră despre produs
Uscătorul de rufe Electrolux EDC2086GW3 uscând rufele prin condensare, colectează umezeala din rufele ude şi o depune într-un rezervor special care trebuie golit atunci când acesta s-a umplut cu apă. Uscătoarele de rufe cu condensare sunt văzute de obicei ca fiind cele mai convenabile, pentru că nu necesită instalaţie specială pentru eliminarea apei.
Electrolux EDC2086GW3 deţine tip de uscare cu senzor de uscare care detectează nivelul de umezeală şi opreşte procesul de uscare atunci când rufele sunt perfect uscate. Acest tip de senzor are o funcţionalitate foarte bună, încercând să usuce toate tipurile de ţesături, indiferent de grosimea lor. Recomandabil este să se cureţe filtrul de scame după fiecare utilizare pentru a menţine aparatul cu un flux bun de funcţionare. Uscarea rufelor pe tipuri de ţesături reduce timpul de uscare şi creşte eficienţa.
Uscătorul de rufe Electrolux EDC2086GW3 deţine un număr de 14 programe de uscare, un număr suficient de mare pentru a acoperi necesitatea uscării tuturor tipurilor de ţesături. Având un uscător de rufe separat de maşina de spălat rufe, acesta va avea o viaţă mult mai lungă de funcţionare, neavând nevoie de reparaţii, aşa cum se întâmplă la maşina de spălat rufe de multe ori. Maşina de spălat poate spăla o cantitatea mai mică de haine decât poate usca. De aceea un uscător poate usca mai multe haine decât dacă acesta ar fi fost integrat în maşina de spălat.
Lasă un răspuns